Misiune

misiune_igvMisiunea nostră este aceea ca prin serviciile prestate să adaugăm un plus de valoare afacerii dumneavoastră, prin echipa formată, furnizându-vă servicii financiare de înaltă competenţă, adaptate profilului companiei dumneavoastră, cât şi legislaţiei în vigoare, în concordanţă cu cele mai înalte standarde aplicate pe plan internaţional. Menirea noastră este de a răspunde prompt cerinţelor clienţilor noştri cu soluţii economice şi rapide, care se aliniază caracteristicilor domeniului în care activează.

Fondat din septembrie 2003, respectiv din 2007, grupul şi-a dezvoltat de-a lungul anilor, servicii profesioniste de contabilitate, consultanţă fiscală şi de afaceri, destinate clienţilor ce operează pe piaţa din România.

Prin pregatirea personalului în mod intensiv, astăzi cabinetul are în componenţă doi experţi contabili membri ai Corpului Experţilor Contabili şi al Contabililor Autorizaţi din România, un doctor în economie, iar de-a lungul timpului devenind şi membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România precum şi al Camerei Auditorilor Financiari din România.